Reset Password

Your search results

Oglasi se

April 23, 2015 by ivanmijatovic89@gmail.com

Kako da postanem saradnik Crna Gora Smeštaj platforme?

Crna Gora Smeštaj Vam pruža mogućnost profesionalne saradnje po najvišim standardima savremenog poslovanja u oblasti pružanja smeštajnih usluga u Crnoj Gori. Kao novom partneru, dajemo apsolutni maksimum da Vam pružimo punu podršku i pomoć prilikom saradnje na obostranu korist. Tim Crna Gora Smeštaj je pokrenuo platformu Crna Gora Smeštaj sa ciljem da posao izdavanja apartmana, smeštaja, kuća na moru, vila i luksuznih stanova na dnevnom nivou podigne na najviši nivo stručnosti, i smatramo da smo u tome uspeli. U našoj ponudi se trenutno nalazi 300 apartmana čiji su kvalitet i opremljenost vrhunski. Pored vrhunskog kvaliteta smeštaja, posebno se dičimo kvalitetom korisničkog servisa i povratnim, pozitivnim komentarima koje smo dobijali od gostiju smeštaja i saradnika u enormnim količinama. Crna Gora Smeštaj je platforma koja spaja goste sa vlasnicima, sa jedinstvenom i obimnom ponudom smeštaja, apartmana, stanova, kuća na moru, vila i luksuznih apartmana, u mnogobrojnim gradovima Crne Gore, Podgorici, Budvi, Baru, Čanju, Ulcinju, Sutomoru, Herceg Novom, Igalu, Kotoru, Tivtu i mnogim drugima. Iza Crna Gora Smeštaj platforme stoji mladi tim ljudi koji je želeo da stvori platformu za izdavanje smeštaja na dnevnom nivou koja svojom ponudom pokriva celu teritoriju Crne Gore, nudi povoljne cene sa kvalitetom smeštaja.  Naša posvećenost detaljima je uticala da kvalitet apartmana, kuća na moru, vila, luksuznih apartmana i stanova bude na najvišem mogućem nivou, jer smo postavili visoke standarde koje naši saradnici – vlasnici moraju ispuniti kako bi se našli u ponudi apartmana Crna Gora Smeštaj platforme.

Ukoliko posedujete smeštaj, kuću, vilu ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš pažljivo osmišljen i efektan marketinški sistem izdavanja smeštajnih jedinica na kratkoročni period, pročitajte dalje napisano o uslovima i načinu saradnje sa SmeštajBeograd. U slučaju da imate dodatnih pitanja ili sugestija u cilju poboljšanja naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, kako bismo u ličnom kontaktu sa Vama razmotrili sva pitanja i u zajedničkim razgovorom doneli najbolje i odgovarajuće rešenje kako za Vas i nas kao tim, tako i za korisnike naših usluga.

Za sam početak, kako bi Vas smeštaj uvrstili u našu ponudu potrebno je da zadovoljite sledeće osnovne uslove i standarde:

  1. Neophodno je da se smeštaj nalazi na pogodnoj lokaciji u užem smislu, u jezgru grada, primer možete videti na stranici ponude na našem sajtu.
  2. Smeštaj mora biti kompletno namešten i funkcionalno opremljen, ukoliko je smeštaj u privatnoj kući mora imati potpuno zaseban ulaz. Prednost svakako predstavlja kvalitet nameštaja kao i estetika enterijera kompletnog smeštaja.
  3. Potrebno je da smeštaj poseduje neku od brzih elektronskih veza: Kablovski internet, Wireless, ADSL, kao i kablovsku televiziju.
  4. Veliku prednost predstavlja posedovanje garažnog mesta, parking mesta za korisnike koji dolaze svojim automobilom.
  5. Opremljenost smeštaja sa klima uredjajem, tehničkim uredjajima u kuhinji i kupatilu, centralno grejanje takodje predstavlja prednost u odnosu na apartmane koji to ne poseduju, što je u interesu vlasnika smeštaja, jer će u tom slučaju popunjenost apartmana biti veća.
  6. Ukoliko se smeštaj nalazi na višim spratovima, neophodno je da u zgradi postoji bar jedan lift.

Ovo bi bili neki osnovni zahtevi za smeštaj pogodan za saradnju sa Crna Gora Smeštaj-em.

Nadamo se da ste zainteresovani za saradnju sa nama i smatrate da ispunjavate ove osnovne uslove. Molimo Vas da pošaljete kratak opis smestajne jedinice za izdavanje kao i fotografije na e-mail adresu mybookingoz@gmail.com, a naše osoblje ce Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi daljih razgovora u realizaciji saradnje. Velika potražnja naših apartmana, kolosalni broj poseta našoj web stranici, enormna zainteresovanost kao i zadovoljstvo naših gostiju i partnera je naš najveći ponos i pokazatelj da naš tim svoj posao obavlja profesionalno i uz mnogo truda i uloženog vremena. Upravo zbog toga smo odlučili da podelimo naš uspeh sa Vama i da Vas pozovemo u naš tim koji svakodnevno raste.

 

Kontaktirajte nas isključivo putem e-mail adrese mybookingoz@gmail.com

Hvala Vam što ste izabrali Crna Gora Smeštaj,

Nadamo se uspešnoj i dugoročnoj budućoj saradnji!

Srdačno Vaš,

Crna Gora Smeštaj!